درباره نشریه

معرفی فصلنامه راهبرد دفاعی

فصلنامه راهبرد دفاعی متعلق به مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی ستادکل نیروهای مسلح بوده که در حال حاضر زیرمجموعه دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی است. این فصلنامه از پاییز سال 1382 انتشار خود را آغاز نموده است. هدف فصلنامه ارائه جدیدترین نوآوری‌ها،‌ نظریات و الگوها در حوزه‌های دفاعی و راهبردی است که تلاش کرده با طرح مباحث جدید و مرتبط با امنیت و دفاع کشور و نیز پرداختن به موضوع‌های مبتلابه نیروهای مسلح، به مرجعی پاسخگو تبدیل گردد.

فصلنامه راهبرد دفاعی، مقالات پژوهشی که با رویکردهای دفاعی-امنیتی و راهبردی نگاشته شده را منتشر می نماید.

دست‎اندرکاران این فصلنامه از سردبیر تا گروه دبیران و همة همکاران محترم مسئول در این کار، امید آن دارند که اهل فکر و قلم، آنان را از پیشنهادها و راهنمایی‎های خود محروم نخواهند نمود و از هرگونه همکاری در هر سطحی استقبال می‎نمایند.

نوع دسترسی به مقالات فصلنامه راهبرد دفاعی به‌صورت «باز» می‌باشد.

خط مشی حق چاپ:Copyright Policy

تحت مجوز دسترسی آزاد، نویسندگان مالکیت حق چاپ را برای محتوای خود حفظ می‌کنند، اما به هر کسی اجازه می‌دهند محتوای خود را بارگیری، استفادۀ مجدد، چاپ مجدد، اصلاح، توزیع و  یا کپی کند، به‌شرط این‌که نویسندگان اصلی و منبع به درستی ذکر شده باشند.

این نشریه تحت مجوز:

این نشریه تحت مجوزAttribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0) است، یعنی شما آزاد هستید که اشتراک‌گذاری مطالب را در هر رسانه یا قالبی کپی و دوباره توزیع کنید و برای هر هدفی  بجز اهداف تجاری، محتوا را مجدداً ترکیب کنید، تغییر دهید و بر اساس آن بنوسید.